Dé schoenenwinkel in Helmond

De allernieuwste trends in schoenen vindt u in de Elzaspassage 23 in Helmond bij Arnani modeschoenen.

Merken van schoenen in onze collectie

Herenschoenen

De ontwerpers van Cycleur de luxe vinden hun inspiratie in de wielersport. Deze is vertaald naar de hedendaagse moderne man die er trendy uit wil zien en een goede kwaliteit schoenen wil dragen. De schoenen van Cycleur de Luxe zijn geheel van leer gemaakt.

De optimale pasvorm verzekert een schokabsorberende en natuurlijke afwikkeling van de voet. Bij FinnComfort draait het vooral om wat u niet ziet. De combinatie van medische know-how, innovatieve toepassingen en traditioneel handwerk levert schoenen op die perfecte ondersteuning bieden.

Het schoenmerk Fluchos bestaat sinds 1962. Aanvankelijk maakte men uitsluitend nette herenschoenen die met de hand worden gemaakt volgens een ambachtelijke werkwijze. De schoenen worden geroemd om hun geweldig goede loopcomfort.

Gaastra schoenen zijn sportieve, vlotte herenschoenen.

Als klein productiebedrijfje is NeroGiardini in 1975 opgericht in Monte San Pietrangeli en vervolgens uitgegroeid tot een internationaal bekend merk waarin ambacht en passie voorop staan. Mooie stijlvolle sneakers voor iedere man.

NZA New Zealand Auckland sportieve herenschoenen met een unieke afwerking. NZA haalt hun inspiratie uit de schoonheid en de ruigheid van de natuur van deze eilanden. Zodat u overal prettig kan lopen.

Rohde heeft een groot assortiment pantoffels en slippers in vele kleuren, materiaalsoorten en designs. Voor de actuele modellen en maten zien we u graag in de winkel.